Uporaba spletnih strani je na lastno odgovornost. Robertino d.o.o. ne odgovarja za kakršnokoli škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, in to ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Spletne strani lahko vsebujejo tudi povezave do drugih spletnih strani. Ob kliku na povezavo do katere od drugih spletnih strani, se mora uporabnik zavedati, da imajo te spletne strani lastna pravila in pogoje uporabe ter politike glede varovanja zasebnosti. Pred uporabo teh strani mora uporabnik preveriti njihova pravila in pogoje ter njihovo politiko varstva zasebnosti. Robertino d.o.o ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco, in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Zaupnost podatkov

Robertino d.o.o. samodejno zbira podatke o uporabi teh spletnih strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, kolikšno je število obiskovalcev, koliko časa obiskovalci ostanejo na spletnem mestu ipd. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Uporabil jih bo z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta.

Robertino d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov in storil vse, kar je v njegovi moči, da zaščiti uporabnikove podatke. Robertino d.o.o. pod nobenim pogojem ne bo prodal, dal v uporabo, posredoval niti kopiral uporabnikovih osebnih ali poslovnih podatkov tretjim osebam. To bo storil le v primeru, da to zahteva pravosodni organ. Robertino d.o.o. podatkov ne bo uporabljal na način, ki bi bil škodljiv uporabniku ali kateri tretji osebi, ampak samo za odgovore na povpraševanja pri izdelavi ponudb, za katere potrebuje ime in priimek, ime podjetja, kontaktni elektronski naslov in kontaktno telefonsko številko uporabnika.

Avtorske pravice

Vsa vsebina, objavljena na spletnih straneh www.robertino.si, je last Robertino d.o.o. in je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Vse podatke, informacije, slike, produkte ter drugo vsebino, ki so na voljo na teh spletnih straneh, je prepovedano spreminjati, prepisovati, razmnoževati, prikazovati, pošiljati, objavljati, licencirati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Robertino d.o.o. .